Produk

Produk

  • Rosemary Oleoresin extract

    Ekstrak Rosemary Oleoresin

    Perkenalan ringkes: Rosemary Extract (Liquid), ogé katelah Rosemary Oil Extract atanapi ROE mangrupikeun larut minyak, alami, stabil ku (resistansi suhu luhur), cairan non-toksik sareng utamina dianggo ngiceun rancidity dina minyak alami, éta ogé tiasa ditambihan kana minyak sareng tuangeun lemak, tuangeun fungsional, kosmétik sareng sajabina. Sipat antioksidan kuat na disababkeun sabagéan ageung kana asam karnosat, salah sahiji unsur utama na. Rosemary Extract (Liquid) sayogi kalayan sababaraha tingkat ...
  • Rosmarinic Aic

    Rosmarinic Aic

    Perkenalan singget: Asam Rosmarinic dianggap alami, épisién sareng stabil (suhu luhur awét), kaamanan, teu toksik sareng teu aya sisi-épék, antioksidan leyur cai sareng aditif pangan héjo. Panilitian nunjukkeun yén, asam rosemary ngagaduhan pangaruh anu kuat pikeun nétralisasi Radikal Bébas. Aktivitas antioksidan na langkung kuat tibatan vitamin E. Éta ogé ngagaduhan antimikrobial spéktrum lega, antivirus, anti peradangan, antitumor, agregasi anti-trombosit sareng trombosis, antiangiogenik, antid ...
  • Ursolic Acid

    Asam Ursolik

    Perkenalan ringkes: Asam ursolic mangrupikeun jenis triterpenoid alami, anu ngadukung sipat sedasi, anti radang & anti baktéri, éta ogé ngabantosan merangan maag, ngajaga glukosa séhat, nurunkeun gajih getih, sareng ningkatkeun imun. Asam Urolic ngagaduhan fungsi sakumaha kuat alami antioksidan, ku sabab kitu seueur dianggo dina ubar, bahan kosmétik, tuangeun sareng pengemulsi. Spésifikasi: 25%, 50%, 90%, 98% HPLC Pedaran: konéng héjo dugi ka bubuk bodas halus Pangleyur Dipaké: Cai, Ethano ...
  • Mulberry leaf Flavonoids

    Flavonoid daun mulberry

    Perkenalan singget: Morus Alba, katelah mulberry bodas, mangrupikeun tangkal pondok-umur pondok, alit, alit dugi ka ukuran sedeng, spésiésna asalna ti Cina kalér, sareng seueur dibudidayakeun sareng dinaturalisasi di tempat sanés. Ékstrak anu diturunkeun tina daun tangkal mulberry tiasa ngahasilkeun manpaat kasihatan nalika dianggo ubar. Daun Mulberry dianggap ramuan anu saé di Cina kuno pikeun anti radang, ngabantosan tanda sepuh sareng ngajaga kasihatan. Éta beunghar asam amino, vitamin C ...
  • 1-Deoxynojirimycin(DNJ)

    1-Deoxynojirimycin (DNJ)

    Perkenalan singget: 1-Deoxynojirimycin, saterasna disebat DNJ, mangrupikeun pameungpeuk kuatα-glukosidase. Saatos diserep ku awak manusa, éta tiasa mareuman kagiatan invertase, énzim maltosa, α-glukosidase sareng énzim α-amilase, ngirangan nyerep pencernaan karbohidrat sareng glukosa, ngajaga tingkat gula getih anu séhat, sareng kagiatan hipoglikemik na langkung saé tibatan sulfonylureas, sareng efek samping na, sapertos hypoglycemia, langkung saé tibatan ubar hypoglycemic anu sanés, éta ...
  • Carnosic Acid

    Asam Carnosic

    Perkenalan singget: Asam karnosat dianggap alami, épisién sareng stabil (suhu luhur awét), kaamanan, teu toksik sareng teu aya sisi-épék, antioksidan leyur minyak sareng bahan pangan héjo. Éta tiasa ditambih kana minyak sareng katuangan lemak, farmasi, kimia, kosmétik sareng pakan, sareng sajabana Salaku tambahan pikeun nunda prosés oksidasi minyak sareng kadaharan lemak, ningkatkeun kestabilan pangan sareng manjangkeun waktos panyimpenan, sareng dianggo salaku daging sareng saos lauk, éta ogé ngagaduhan fisi anu saé ...
  • Rosemary essential oil

    Minyak atsiri Rosemary

    Perkenalan ringkes: Rosemary Essential Oil diekstrak tina daun Rosemary (Rosmarinus officinalisLinn.) Ku téhnis distilasi uap, éta parantos dianggo salaku rempah kalayan sajarah anu panjang sareng dianggap salah sahiji rempah tradisional anu dianggo sacara liar di kabupaten Éropa sareng Amérika Serikat Amérika. Komponén utama: α-pinene, 1,8-ineole, verbenone, bearol, camphene, camphor, β-pinene. Spésifikasi: 100% Aroma: Kalayan minyak Rosemary unik aroma amis Gravitasi spésifik: 0.894-0.912 Pedaran: Cahaya konéng ...
  • 4-Hydroxyisoleucine

    4-Hydroxyisoleucine

    Perkenalan singget: 4-hydroxyisoleucine mangrupikeun asam amino non-protéin anu aya dina pepelakan fenugreek, utamina dina siki fenugreek, kalayan pangaruh ngamajukeun sékrési insulin. Salaku tambahan, 4-hidroksi-isoleusin tiasa ningkatkeun kreatin anu lebet kana sél otot. Éta tiasa ningkatkeun kakuatan otot sareng massa otot langsing, sareng ngamajukeun kakuatan sareng ukuran sél otot. 4-hydroxyisoleucine parantos dipidangkeun sacara ilmiah pikeun ningkatkeun panyimpenan karbohidrat dina sél otot bari turun ...
  • Furostanol Saponins

    Furostanol Saponins

    Perkenalan singget: saponin Furostanol aya dina pepelakan sapanin fenugreek, éta tiasa ngajaga tingkat téstostéron anu séhat dina awak ku ngarangsang awak pikeun ngahasilkeun hormon luteinizing sareng dehydroepiandrosteron. Éta parantos dianggo pikeun ningkatkeun kinerja jalu, sareng ngarangsang tumuh otot. Duanana épék disababkeun ku pangaruh na promosikeun tés. tingkat. Panilitian ayeuna nunjukkeun yén komponén utamina, Furostanol saponin, baheulana diosgenin saponin, ngagaduhan peran penting dina ...
  • Fenugreek Total Saponins

    Fenugreek Total Saponins

    Perkenalan singget: Sikina Fenugreek mangrupikeun bibit pepelakan leguminous Trigonellafoenum-graecum L Bibit asak garing tina Fenugreek kalebet kana farmakopoeia cina sakumaha anu biasa dianggo ubar tradisional Cina (TCM), éta mangrupikeun sumber pepelakan anu hadé anu ngagaduhan fungsi anu sami tina duananamedisin sareng bahan pangan . Total saponin stéroidal, khususna sapogenin stéroidal utama (diosgenin), mangrupikeun prinsip aktif utama ekstrak siki Fenugreek. Saponin stéroidal aya dina Fenu ...

Eupan Balik

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami