Ekstrak daun mulberry

Produk

  • Mulberry leaf Flavonoids

    Flavonoid daun mulberry

    Perkenalan singget: Morus Alba, katelah mulberry bodas, mangrupikeun tangkal pondok-umur pondok, alit, alit dugi ka ukuran sedeng, spésiésna asalna ti Cina kalér, sareng seueur dibudidayakeun sareng dinaturalisasi di tempat sanés. Ékstrak anu diturunkeun tina daun tangkal mulberry tiasa ngahasilkeun manpaat kasihatan nalika dianggo ubar. Daun Mulberry dianggap ramuan anu saé di Cina kuno pikeun anti radang, ngabantosan tanda sepuh sareng ngajaga kasihatan. Éta beunghar asam amino, vitamin C ...
  • 1-Deoxynojirimycin(DNJ)

    1-Deoxynojirimycin (DNJ)

    Perkenalan singget: 1-Deoxynojirimycin, saterasna disebat DNJ, mangrupikeun pameungpeuk kuatα-glukosidase. Saatos diserep ku awak manusa, éta tiasa mareuman kagiatan invertase, énzim maltosa, α-glukosidase sareng énzim α-amilase, ngirangan nyerep pencernaan karbohidrat sareng glukosa, ngajaga tingkat gula getih anu séhat, sareng kagiatan hipoglikemik na langkung saé tibatan sulfonylureas, sareng efek samping na, sapertos hypoglycemia, langkung saé tibatan ubar hypoglycemic anu sanés, éta ...

Eupan Balik

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami