Ékstrak siki Fenugreek

Produk

  • 4-Hydroxyisoleucine

    4-Hydroxyisoleucine

    Perkenalan singget: 4-hydroxyisoleucine mangrupikeun asam amino non-protéin anu aya dina pepelakan fenugreek, utamina dina siki fenugreek, kalayan pangaruh ngamajukeun sékrési insulin. Salaku tambahan, 4-hidroksi-isoleusin tiasa ningkatkeun kreatin anu lebet kana sél otot. Éta tiasa ningkatkeun kakuatan otot sareng massa otot langsing, sareng ngamajukeun kakuatan sareng ukuran sél otot. 4-hydroxyisoleucine parantos dipidangkeun sacara ilmiah pikeun ningkatkeun panyimpenan karbohidrat dina sél otot bari turun ...
  • Furostanol Saponins

    Furostanol Saponins

    Perkenalan singget: saponin Furostanol aya dina pepelakan sapanin fenugreek, éta tiasa ngajaga tingkat téstostéron anu séhat dina awak ku ngarangsang awak pikeun ngahasilkeun hormon luteinizing sareng dehydroepiandrosteron. Éta parantos dianggo pikeun ningkatkeun kinerja jalu, sareng ngarangsang tumuh otot. Duanana épék disababkeun ku pangaruh na promosikeun tés. tingkat. Panilitian ayeuna nunjukkeun yén komponén utamina, Furostanol saponin, baheulana diosgenin saponin, ngagaduhan peran penting dina ...
  • Fenugreek Total Saponins

    Fenugreek Total Saponins

    Perkenalan singget: Sikina Fenugreek mangrupikeun bibit pepelakan leguminous Trigonellafoenum-graecum L Bibit asak garing tina Fenugreek kalebet kana farmakopoeia cina sakumaha anu biasa dianggo ubar tradisional Cina (TCM), éta mangrupikeun sumber pepelakan anu hadé anu ngagaduhan fungsi anu sami tina duananamedisin sareng bahan pangan . Total saponin stéroidal, khususna sapogenin stéroidal utama (diosgenin), mangrupikeun prinsip aktif utama ekstrak siki Fenugreek. Saponin stéroidal aya dina Fenu ...

Eupan Balik

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami